placeholder

Vragen Over Leven

  • Uitverkocht

Heeft leven zin? Ben je zelf verantwoordelijk voor geluk? Hoe ga je om met tegenslag? En wat is het doel? Tijdens drie bijeenkomsten in oktober gaan verschillende gasten uit het tv-programma Over Leven van HUMAN doorpraten over deze vragen. Met o.a. Margôt Ros over wat het betekent als je brein je in de steek laat en met schrijver Marieke Poelmann over hoe je vorm geeft aan de zin van het leven als het niet lukt om kinderen te krijgen.

Tijdens deze bijeenkomsten onderzoeken we samen met Karlien Pijnenborg (hoofd Groote Museum) en schrijver Bowie Redman Barbiers hoe deze bijzondere levensvragen doorklinken.

In het Groote Museum, wat laat ervaren dat alles met alles is verbonden, onderzoeken we tijdens deze bijeenkomst  hoe wij samenhangen met deze levensvragen. Want een ervaring staat nooit op zichzelf, en is altijd van invloed op een groter systeem.

Heb jij in je leven een moment van ommekeer meegemaakt? Zo’n moment waarop je stilviel en alles anders werd? Wat doe jij als iemand in je omgeving vastloopt? Durf jij daar over te beginnen, of val je stil en cirkel je om de pijnlijke hete brij heen?

Schrijver Bowie Redman Barbiers luistert tussen de regels door, en geeft een spoken-word performance waarin ze op eigen wijze reageert op de uitzending.

Heeft de uitzending jou ook geraakt? Of herinneringen opgeroepen? Kom, praat of luister mee!

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met HUMAN naar aanleiding van het tv-programma Over Leven. 

Praktische informatie
Waar:
ARTIS-Groote Museum (Oostzaal)
Wanneer:
9 okt: Vragen Over Leven met Margôt Ros
16 okt:  Vragen Over leven met Marieke Poelmann
23 okt:  Vragen Over leven met Jurriën Hamer  
Hoe laat:
16.00 – 17.30 uur (museumbezoek is al mogelijk vanaf 10.00 uur)
Prijs: gratis