placeholder

Congressen & evenementen

Op de begane grond van het Groote Museum bevinden zich de Konings- en Tijgerzaal. Met grote vensters en openslaande deuren naar het Artisplein zijn deze historische zalen geschikt voor congressen, bijeenkomsten, presentaties en diners.

placeholder

Jouw event

De Koningszaal vormt samen met de ontvangstruimte en de aangrenzende Tijgerzaal een prachtige event locatie, en zijn afzonderlijk en gecombineerd in te zetten voor jouw evenement. Je kunt een congres of bijeenkomst met ons organiseren op de gehele benedenverdieping van het Groote Museum. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een evenement op maat, neem dan contact op via evenementen@artis.nl.

Praktische informatie Koningszaal

Feest of receptie330 personen
Theateropstelling220 personen
Diner170 personen

Locatiekosten
Vanaf € 5.500 (excl btw). Dit bedrag is inclusief zaalhuur, geluidssysteem, basisverlichting en standaard uitgerust met 150 stoelen, 12 dinertafels, 9 statafels. De banqueting wordt verzorgd door onze partner Vermaat en is exclusief bij te boeken. 

Praktische informatie Tijgerzaal

Feest of receptie120 personen
Theateropstelling75 personen
Diner70 personen

Locatiekosten
Vanaf € 3.500 (excl btw). Deze prijs is inclusief zaalhuur, geluidssysteem, basisverlichting en is standaard uitgerust met 75 stoelen, 8 dinertafels, 6 statafels. De banqueting wordt verzorgd door onze partner Vermaat en is exclusief bij te boeken.

placeholder

Audiovisuele mogelijkheden

In zowel de Konings- als Tijgerzaal is het mogelijk om gebruik te maken van een beamer, scherm, microfoon en een vaste set camera’s. Extra audiovisuele middelen zijn mogelijk, maar worden apart ingehuurd voor bijvoorbeeld hybride evenementen.