placeholder

Recepten

Kan dat – genoeg, gezond en lekker eten én de planeet gezond houden? Zeker. Wetenschappers hebben richtlijnen opgesteld voor een ‘menu van de toekomst’. Het is vooral plantaardig, maar ook een beetje dierlijk. En het is flexibel: het kan worden aangepast aan culturele en persoonlijke voorkeuren, en aan wat er plaatselijk mogelijk is. Benieuwd naar gerechten die passen binnen het menu van de toekomst? Bekijk ze hier.

placeholder

Agedashi Dofu

Chefkok: Tosao van Coevorden

Bekijk het recept hier
placeholder

Arepa’s

Chefkok: Fernando Paez Magro

Bekijk het recept hier
placeholder

Kol besengeh

Chefkoks: Mas van Putten & Carl Lemette

Bekijk het recept hier
placeholder

Couscous met kikkererwten en groenten

Chefkok: Nadia Zerouali

Bekijk het recept hier
placeholder

Steak tartare van tomaat

Chefkok: Iwan Driessen

Bekijk het recept hier