placeholder

Steun het Groote Museum

ARTIS is een stichting en een liefdadigheidsorganisatie. Het Groote Museum is een nieuw museum van ARTIS. U kunt ons helpen bij de ontwikkeling van deze culturele instelling. Met uw steun kunnen wij restauraties uitvoeren, de collectie verrijken en meer educatieve programma's maken. U kunt het Groote Museum steunen door Vriend te worden of door een schenking te doen namens uw bedrijf, fonds of familieschenking.

 

Word vriend

U kunt helpen het ARTIS-Groote Museum in stand te houden door Vriend te worden. Met uw vriendschap kunnen wij de toekomst van het museum veiligstellen.

Word vriend
placeholder

Breng de Oostzaal tot leven

Het Groote Museum bestaat uit twee zalen, de Oostzaal en de Westzaal. De Oostzaal is een ontmoetingsplek waar activiteiten plaatsvinden voor iedereen. Denk aan (korte) programma's, zoals een minicollege, een meditatie of een experiment, die we samenkomsten noemen. Om een uitdagend programma neer te zetten, hebben we jouw hulp nodig!

Doneer, doe mee en verbind je!

Donatie

U kunt het Groote Museum steunen als particuliere of zakelijke weldoener, of via een fonds of familiegift. Om de mogelijkheden te bespreken, kunt u contact opnemen met:

Groote Museum Account Manager
Judith van den Berg
0031 (0)651 403 811
j.vandenberg@artis.nl 

placeholder

Sponsors

Het Groote Museum dankt zijn bedrijfssponsors: